Blog

Zayıflama

Vücudumuz sadece güzellik için değil sağlık için de belli bir kiloda olmaya ihtiyaç duyar. Bu kilonun üzerine çıkıldıkça vücuda binen yük arttığı için çeşitli sağlık sorunları da yaşanabilir. Kimi insanlar için kilo alıp vermek kolay bir döngü olsa da kimileri için kilo vermek epey zorlayıcı olabilir. Eva Derma Clinic’s, uzman ekibiyle zayıflama, bedenin daha fit bir görüntüsü olması için çeşitli destekleyici işlemler yapmaktadır.

 

İnatçı yağlarla savaşmanızda size destek veren Eskişehir bölgesel zayıflama uzmanı ekibimiz, zayıflama mezoterapisi ve lenf drenaj masajı ile lokal fazlalıklara müdahale etmektedir. Kliniğimizde verdiğimiz bölgesel incelme tedavileri bir türlü kurtulamadığınız fazlalıklara veda etmenizi sağlar. Kliniğimizde verilen hizmetler hakkında detaylı bilgi almak, bölgesel incelme uygulamalarını yerinde görmek için iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

 

Eva Derma Clinic’s İletişim Bilgileri

Adres: Yenibağlar Mah. İsmet İnönü 1 Bulvarı İBA Deluxia Rezidans No: 140 Kat: 3 Kapı No: 322 ( Hilton Karşısı) Tepebaşı / Eskişehir

Gsm: 0555 066 01 17

Tel: 0222 335 91 91