Blog

Kaş - Kirpik Tasarımı

Kaş ve kirpik bakımları, yüzünün bu bölgelerinden şikayetçi olan, daha dolgun bir görünüm isteyen misafirlerimiz için uyguladığımız bakım hizmetlerinden biridir. Seyrek kaşlardan, kısa ve hacimsiz kirpiklerden kurtulmanın en kısa yolu olan bakım işlemlerimizde hem ekstra eklemeler hem de olanların güçlenmesi sağlanmaktadır.

 

Kaş şekillendirme, kirpik lifting, ipek kirpik, kaş laminasyonu, kaş vitamini, kaş kontürü, makyaj, eyeliner kontür, diplenir kontür ve dudak kontürü işlemlerinin her biri var olan güzelliğinizi bir adım daha ön plana çıkaracak niteliktedir.

 

Microblading yani bilinen adıyla kaş kontürü işleminde eğitimli personellerimiz görev almaktadır. İşlemde yüzünüzde gereken standartlar belirlenerek teniniz ve saç renginizle uygun bir renk tonunda, uygun kalınlıkta bir kaşa sahip olmanız sağlanır. Kaliteli hizmet ve mükemmel sonuç için iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

 

Eva Derma Clinic’s İletişim Bilgileri

Adres: Yenibağlar Mah. İsmet İnönü 1 Bulvarı İBA Deluxia Rezidans No: 140 Kat: 3 Kapı No: 322 ( Hilton Karşısı) Tepebaşı / ESKİŞEHİR

Gsm: 0555 066 01 17

Tel: 0222 335 91 91